Sadonkorjuumatka Moselille ja Reinille

Matkan alustava ajankohta on 10-14.9.2018 ja alustava hinta on 1085€ / hlö 2h huoneessa. 1 hengen lisämaksu on 155€. Matkan hintaan kuuluu lennot H:ki-Düsseldorf-H:ki, puolihoito hotellissa Cochemissa, muutaman tunnin mittaiset Reinin- ja Moselin risteilyt, viininmaistiaiset, oppaan palvelut Helsingistä lähtien.

MR2

1 päivä Lento Helsingistä Düsseldorfiin, josta ajamme bussilla Cochemin kaupunkiin, jonne saapunemme iltapäivällä. Majoittuminen hotelliin, jonka jälkeen kävelykierros Cochemin kaduilla, toreilla ja kujilla. Illallinen hotellissa.

MR32 päivä Pitkän aamiaisen jälkeen alkaa risteily Moselilla joka päättyy viininmaistiaisiin Beilsteinin romanttisessa pikkukaupungissa. Iltapäivällä on aikaa tutustua Cochemin kaupunkiin ja käydä vaikka sen kuulussa ritarilinnassa kaupungin kattojen päällä. Illallinen hotellissa.

3 päivä Aamuruokailun jälkeen ajamme bussilla Reinin rannalle (Heimat tv-sarjan maisemissa) ja risteilemme Lorelei-kalliot sivuuttaen Rudesheimiin. Siellä on aikaa nauttia vaikka kakkukahvit ja tutustua Drosselgassenin kuuluun ostoskujaan. Illaksi palaamme Koblenzin kaupungin kautta Cochemiin yöpymään ja ruokailemaan.

4 päivä Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Kölniä, jossa vierailemme sen kuulussa tuomiokirkossa. Iltapäivällä olemme jo Düsseldorfissa, josta lennämme koti-Suomeen.

TEE ALUSTAVA MATKAVARAUS

MR1