Oktoberfest

O 2

O 1Münchenin Oktoberfest 2-4.10.2018. Alustava hinta on 675€/hlö 2hhuoneessa ja se sisältää lennot, kuljetukset perillä, kolmen päivän "partners card" lipun Munchenin julkiseen liikenteeseen ja hotellimajoituksen aamiaisella noin 350 metrin päässä Oktoberfestin portista (2 minuutin kävely). 1hhuonelisä on 145€. Tarjolla on huikea valikoima ruokaa, kuuluisia oluita ja mahtavia elämyksiä. Münchenin keskustan kyljessä sijaitseva Theresienwiese muuttuu Oktoberfestien ajaksi suureksi kokoperheen huvipuistoksi kun juhla-alueelle ilmestyy niin pelikojut kuin myös sadat ruokakojut. Oluen nauttimisen lisäksi Oktoberfestiin kuuluu siis myös yleinen huvittelu. Teltoissa soi torvimusiikki, nauru ja saksalainen iskelmä.

Velin matkat tarjoaa Sinulle ainutlaatuisen matkan maailmankuuluun Octoberfestiin. Kukaan muu ei tätä tarjoa: Suora 3 tunnin lento Finnairilla Muncheniin ja takaisin, hotellimajoitus aivan juhlapaikan vieressä (lähemmäs ei voi majoittua), kolmen päivän vapaa liikkuminen Munchenin julkisilla kulkuvälineillä, privaatti telttapöytä syötävineen ja juotavineen juhlapaikalla sekä oman "pulskan" oppaan! Lähde siis mukaan jos ja kun olet useasti aikonutkin lähteä!

Huom. Matkavarustukseen kuulunee vain selkäreppu ja käteistä rahaa, sillä muoviraha ei juhlapaikalla kelpaa!

 

Alustava PÄIVÄOHJELMA

1 päivä Saapuminen lentäen Münchenin kentälle, josta yhteiskuljetus junalla ja metrolla hotellin rappusille. Loppupäivä kuluu Octoberfestissa. Illan tullen päädymme näköetäisyydellä olevaan hotelliimme nukkumaan.

2 päivä Pitkän aamiaisen jälkeen menemme juhla-alueelle koko päiväksi meille varattuun pöytään. Istumiseen kuuluu kaksi olutta ja lounas sekä torvimusiikkia jne. Illalla lähdemme porukalla tai yksin hotelliin nukkumaan. Ehkä käymme vielä Marienplazilla pirtelöllä.

3 päivä Innokkaimmat voivat lähteä herkullisen aamiaisen jälkeen viimeisen kerran juhla-alueelle. Vasta noin klo 15.00 lähdemme Munchenin lentokentälle ja sieltä Finnairilla Suomeen.

O 3

TEE ALUSTAVA MATKAVARAUS