Erityismuistettavaa

Velin matkat eivät ole perinteisiä valmismatkoja, joten peruutusehdot eivät
ole ihan samat kuin valmismatkoilla ja seuramatkoilla. Räätälöidyllä matkalla käytämme reittilentoja ja kohdemaan tunnettujen matkatoimistojen palveluita.
Muista siis tarkistaa, että Sinulla on voimassa oleva matkavakuutus
ja kaikki hyvin.  ”Kattava vakuutus hyvä mieli”. Muista varata matkasi mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta matka toteutuisi. Saat aina kaikki maksamasi rahat takaisin jos matka ei jostain syystä toteutuisi. Tietty tällöin voit siirtää varauksesi myös johonkin muuhun matkaan.

Huom! Egyptiin, Turkkiin ja Venäjälle matkaavan passin tulee olla voimassa vielä 6 kk matkan päättymisen jälkeen. Kroatian matkoilla on passin oltava voimassa 3 kk matkan päättymisen jälkeen. Mukavaa Velin matkoilla on aina varmuus, että oppaanasi oleva Veli Kilpinen hoitaa kaikki hommat matkan aikana 24h ja hän on mukana yleensä jo Helsingistä asti. Kuljemme aina hitaasti kiiruhtaen, jotta kaikki pysyvät mukana. Kielitaidoksi Velin matkoilla riittää suomen kieli. Ruoka-allergiat hoituu jo koneesta lähtien jos olet ilmoittanut tästä ajoissa Velin matkoille.

KAIKKI VELIN MATKOJEN MATKAT, OHJELMAT JA HINNAT SITOUMUKSETTA.