Sakkaran porraspyramidi ja Nasserjärvi risteily

S01

KAIRO - ASSUAN - ABU SIMBEL - KAIRO

skarabee klikkaaFGNMatkan kesto on 7 päivää ja hinta 2298€ / hlö kahden hengen hytissä jos ryhmän koko vähintään 10 henkeä. Yhden hengen hyttilisä on 295 €. Viisumimaksun 25€ /henkilö jokainen maksaa saapuessaan Kairon kentälle. Matkan alustava lähtöajankohta on 30.1.-6.2.2019.

Matkan hintaan kuuluu lennot Helsinki - Kairo - Helsinki, yöjuna Kairo - Assuan, risteily Assuan - Abu Simbel, bussi Abu Simbel - Assuan ja lento Assuan - Kairo.

Untitled

Matkan hintaan kuuluu koko retkiohjelma FM Veli Kilpisen opastamana isein paikallisoppaan läsnäollessa, täysihoito korkealuokkaisessa risteilylaivassa Nasserjärvellä ja puolihoito neljän tähden hotellissa Kairossa.

S02 22Matkan alussa tutustumme Sakkaran porraspyramidiin, maailman vanhimpaan kivirakennukseen ja sen nekropoliin Kairon eteläpuolella. Kairopäivän päätteeksi kiidämme "idän pikajunassa" Assuaniin, jossa majoitumme seuraavana aamuna heti korkeatasoiseen risteilyalukseen Nasserjärvellä, suurpadon viereen. Risteilemme uponneen maan valtakunnasta Assuanista Abu Simbeliin, unihiekan valtakuntaan. Matkalla pysähdymme tarkkailemaan Nubian temppeleitä ja elämän menoa. Abu Simbelistä palaamme bussilla Assuaniin, josta lennämme Kairoon ja sieltä Suomeen. Alueen vaikuttava historia, luonto, kalat, krokotiilit, ystävälliset ja kauniit nubialaiset odottavat sinua. Kukaan muu suolainen matkanjärjestäjä kuin Velin matkat ei ole matkoja Nasserjärvelle tehnyt. Ensimmäinen Velin matkojen tekemä Nasserpurjehdus tehtiin jo 5 vuotta sitten. Tervetuloa tutustumaan tuntemattomaan Egyptiin!

S02

ALUSTAVA PÄIVÄOHJELMA

S02 21 päivä Lento Helsingistä Istanbulin kautta Kairoon, jossa majoitumme lentokenttähotelliin.

2 päivä Aamiaisen jälkeen jätämme hotellin ja lähdemme kokopäiväretkelle Sakkaran porraspyramidille ja muinaisen Mempfiksen kaupungin raunioille. Palattuamme Kairoon ruokailemme pyramidialueella ja lähdemme I luokan yöjunalla kohti Assuania.

3 päivä Assuaniin saavuttuamme majoitumme korkeatasoiseen jokilaivaan Assuanin suurpadon maisemiin. Iltapäivällä alkaa uskomaton laivamatka kohti Nubiaa, unihiekan valtakuntaa. Ohitamme päivän aikana kravun kääntöpiirin ( 23,4 pohjoista leveyttä). Yöksi saavumme Wadi el-Sebouaan.

4 päivä Aamulla vierailemme Meharakkan, Dakkan ja Wadi el-Sebouan temppeleissä. Loppupäivä kuluu leppoisasti purjehtien kohti Amadaa. Ennen yöpymistä katsastamme vielä Derin ja Amadan temppelit ja laskeudumme Penoutin hautaan.

S03

5 päivä Aamulla ohitamme Kasr Ibrimin linnoituksen. Keskipäivä on ajatonta ja kiireetöntä nousua kohti Abu Simbeliä, jonne saavumme puolen päivän aikaan. Sinulla on mahdollisuus osallistua joko päiväretkeen Abu Simbelin temppeliin tai ääni- ja valo esitykseen illan hämärtyessä. Yövymme Abu Simbelissä.

6 päivä Aamupäivällä lähdemme bussilla kohti Assuania, jossa nautimme paikallisen pikaruokalan antimia. Assuanista lennämme illan tullen Kairoon ja majoitumme samaan lentokenttähotelliin kuin tullessa.

7 päivä Aamiaisen jälkeen siirrymme läheiselle Kairon lentokentälle ja lento Suomeen alkaa.

IMG 0337

Voit myös yhdistää matkaasi Villa Aleksanteri Siwan keitaalla matkan yhteishintaan 2900€

TEE ALUSTAVA MATKAVARAUS