Eduskuntatalo ja Mannerheim museo

Matka-ajankohdat ovat 6.4 tai 30.5.2018. Matkan alustava hinta on 129€/hlö ja se sisältää kuljetukset kotiovelta, opastukset eduskuntatalossa ja Mannerheim museossa sekä lounaan Cafe Ursulassa meren rannalla Kaivopuistossa. Jos ilma kaunis niin käymme myös lähteissä Hietaniemen hautausmaalla. Oppaana paikallisoppaiden lisäksi on FM Veli Kilpinen.

EJM 1

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus tulla tutustumaan remontoituun eduskuntataloomme sekä kuulla hieno opastus Suomen merkittävimmän valtiomiehen marsalkka Mannerheimin elämään hänen kotimuseossaan Kaivopuistossa. Päivän kruunannee ihana lounas Cafe Ursulassa meren rannalla. Matka on suositeltava myös hitaasti liikkuvalle, koska haku on kotiovelta ja eduskuntatalossa kuljemme hisseillä. Ravintolammekin on meren tasaiseksi hiomien kallioitten päällä! Tervetuloa!

EJM 2

Alustava ohjelma:

Lähtö perjantaina 6.4. Tampereen seudulta noin klo 8.00. Matkalla Helsinkiin nautimme autossa kahvit ja pikkupurtavat. Eduskuntatalon jälkeen ajamme lounaalle Cafe Ursulaan, josta siirrymme läheiseen Mannerheim museoon. Saatamme käydä myös Hietaniemen hautausmaalla (säävaraus). Tampereelle palaamme ennen klo 19.00 uutisia.

TEE ALUSTAVA MATKAVARAUS