Raatteen tie ja Kianta järvi

Raateentie Juoksu

Matka ajankohta on 10.-13.6.2018 ja hinta on 555€/hlö 2hhuoneessa. 1hengen huonelisä 98€.

Matkaan kuuluu kuljetukset, puolihoito hotellissa, pääsymaksut, oppaan palvelut koko matkan ajan ja kylpylän käyttö hotellimajoituksen yhteydessä. Ainoastaan ruokajuomat jokainen maksaa ruokailujen yhteydessä.

Juuri ennen juhannusta kun kesä on kauneimmillaan ja kuulet vielä käen kukunnan Velin matkat tekee retken Suomussalmen maisemiin. Matka on elämysmatka, jolla näet ja koet monia meille suomalaisille tärkeitä tapahtumia. Raatteen tiellä suomi oli katketa kahtia puna-armeijan rynnistyksessä. Näin ei käynyt ja noista taisteluista saat selkeän kuvan talvisota museossa. Kylpylähotelli Kiannon kuohut on saanut uudet isännät ja emännät, jotta majoitus tullee olemaan sekin ok. Laivaretki Kiantajärvellä tuo matkaan tunnelmaa ja muisteltavaa. Turjan linnan raunioilla on mukava turista menneistä ajoista. Maisemat, opastus, musiikki ja hyvä porukka takaa tämänkin matkan onnistumisen.

Matka on rento ja suunniteltu kaiken ikäisille ja kuntoisille. Kaveria ei jätetä, joten kuljemme aina hitaimman tahdissa.

KL

ALUSTAVA PÄIVÄOHJELMA

1 päivä Lähtö linja-autolla Tampereelta ja ajo Ämmänsaareen Kiantajärven rannoille. Matkalla pysähdyksiä ja välipalaa. Perillä olemme hyvissä ajoin ennen iltaa ja majoitumme kylpylähotelli Kiannon kuohuihin ja nautimme illallisen.

2 päivä Voit käydä aamusaunassa, jonka jälkeen maittaa aamiainen. Lähdemme heti kohta Kiantajärvelle laivaristeilylle. Vierailemme Kiantalaivallamme myös Turjan linnan maisemissa. Hyvissä ajoin olemme taas hotellissa ja sinulle jää runsaasti aikaa uimiseen, saunomiseen ja iltaruokailuun.

3 päivä Aamusaunan ja aamiaisen jälkeen hurautamme nyssellämme talvisota museoon. Sieltä jatkamme Raatteen tietä kahville ja piirakalle juoksuhautoihin. Ennen hotelliin tuloa käymme vielä katsomassa hiljaista kansaa jos jaksamme! Hotellissa voit taas uida, saunoa ja antaa veden hieroa olkapäitäsi. Ehdit myös tehdä kävelylenkin Kiantajärven rannoilla. Päätösillallinen hotellin buffet-ravintolassa.

4 päivä Saunan lämpimänä ja kahvin maku vielä suussa aloitamme alamäen kohti kotiseutuja. Monien taukojen avittamana nousemme Kuopion Puijon torniin jossa voit nauttia vaikka kalasopan. Tampereen seudulle pääsemme hyvissä ajoin.

TEE ALUSTAVA MATKAVARAUS