Pääsiäinen Valamon luostarissa

ValamoP

Matka-ajankohta on 29.3-2.4.2018. Matkan alustava hinta opistohotellin 2hhuoneessa on 725€/hlö. 1h huonelisä on 155€. Hintaan kuuluu kuljetukset Valamoon ja takaisin, kuljettaja/oppaan palvelut, luostarin hyvin kattavat päiväohjelmat, täysihoidon ja majoituksen luostarissa.

Tervetuloa hiljentymään ja riemuitsemaan, sillä onhan pääsiäinen ortodoksisen kirkkovuoden pääjuhla, juhlien juhla.

ValamoP1Vaikket ehkä kuulukkaan ortodoksisen uskon piiriin olet täysin tervetullut pääsiäisen viettoon Valamon rauhaan. Kaikki jotka kaipaavat jotain ylevää kokemusta tai turvallista hiljaisuutta ovat tervetulleita. Tarjolla on jokaiselle päivälle erittäin mielenkiintoisia kokemuksia ja tunnetiloja. Voit pyytää Velin Matkoilta Valamon pääsiäisohjelman, josta näet mitä on tarjolla ja voit valita itsellesi jo hyvissä ajoin mieluisaa, tehtävää, nähtävää ja koettavaa. Ehkä mieleenpainuvin kokemus sinulle on pääsiäisyön jumalanpalvelus tai sitten ristisaaton seuraaminen. Ortodoksiseen perinteeseen liittyy myös kaunis tapa, jonka mukaan jokainen voi tulla jumalanpalvelukseen milloin haluaa ja sieltä poistua kun siltä tuntuu. Tämä on hyvä, koska palvelukset ovat usein aika pitkiä ja aina ei ole istumapaikkaakaan saatavilla. Lapset ovat myös tervetulleita Valamon maailmaan.

Valamon kirjasto on mielenkiintoinen samoin kuin luostarin oma viini- ja lahjatavaramyymälä. Yökahvio lauantaiyönä on iso kokemus sekin. Luostarissa on myös saunomismahdollisuus.

valamoP2

TEE ALUSTAVA MATKAVARAUS