Merellinen loma Merikarvian saaristossa

Mökki01

Matkojen tehdään taas kesäkuukausina 2018. Varaa heti kunhan näet päivämäärät tällä sivulla. Matkat täyttyvät yleensä aikas nopeasti, jotta varaa ajoissa. Matkan hinta 185€/ hlö/2h tuvassa sisältäen venekuljetukset, porukalla valmistetut aamiaiset ja illalliset, yhteiset tiskaukset sekä saunojen ja kylpytynnyrin käytön. Voit tuoda omat lakanasi tai makuupussin tai voit käyttää saaren lakanoita, mutta siitä tulee 10€ lisämaksu/hlö. Jokainen tuokoon itse omat saunajuomansa, viininsä ja snapsinsa. Matkan kesto on 4 päivää. Juhlava juhannus täällä alkaa 20.6 ja päättyy 24.6. Tämän pidennetyn matkan hinta on 245€/hlö.

IMG 3840

Velin matkat laajentaa tuotantoaan ja tarjoaa nyt edullisen merellisen loman Merikarvialla, Kasalan saaristossa. Majoitus on Velin matkojen Koukkari­-nimisessä saaressa. Saareen mennään isolla puoliksi katetulla Fisher-keskimoottoriveneellä. Matka satamasta saareen kestää noin 20 minuuttia.

IMG 0396B 

Tapaaminen on Merikarvian keskustassa etukäteen sovittuna aikana jos tulet omalla autolla. Sieltä jatketaan oppaan kanssa Neitsytmaantien satamaan, josta mennään veneellä saareen. Velin matkat järjestää myös kuljetuksen kotiovelta Tampereen seudulta saareen ja takaisin. Hinta meno/paluu on 25€/hlö.

Vene01

Saaressa on kaksi hirsirakennusta, joissa on kummassakin televisiot ja majoitustilat neljälle aikuiselle. Saaressa on sähkö, jotta olo on aikas samanmoista kun kotonakin. Ruoka valmistetaan ulkogrillissä, kesäkeittiössä olevassa kaasuhellassa, högforsin puukäyttöisessä spiisissä tai sähköliedellä. Kummassakin rakennuksessa on myös takat. Toisessa rakennuksista on jopa varaava takka ja ilmalämpöpumppu. Wc palvelut on sijoitettu isoon erilliseen kolmen looshin taloon. Jokaisesta looshista on lasiovien ansiosta ihanat maisemat. Sisältä näet ulos vaan et päinvastoin!

20150807 173321 b20150807 173523 b

 

 

Toisen asuinrakennuksen yhteydessä on sauna, jonka edessä olevaan terassiin on upotettu iso kylpytynnyri. Saunassa on uusi Kota kiuas, joka lämpiää aina tarvittaessa. Saaren sisäosassa on uusi haapahirsistä tehty savusauna. Saaren isoimmalla laiturilla on Titanik - messi, jossa voi myös ottaa ”päivänokoset” tms. Velin matkojen omistaja Veli Kilpinen on kerännyt Titanic - baariinsa kaikenlaista muistoesinettä suurten laivojen aikakaudelta.

Titanic

Tervetuloa. Jos ilmoitetut ajankohdat ei sinulle sovi niin ota yhteyttä josko kuitenkin saisit matkan haluamanasi ajankohtana.

Katso lisää kuvia galleriasta

 

TEE ALUSTAVA MATKAVARAUS