Tuurin kyläkauppa, miljoonativoli ja Ähtärin pandat

TJP 2Matka-ajankohta 5-6.8. Hinta 259€ hlö/2h parvekkeellisessä huoneessa ja 239€/hlö 2hhuoneessa. Alle 15-vuotiaan lapsen hinta lisävuoteessa kahden aikuisen seurassa on 189€. Hinta sisältää kuljetuksen kotiovelta Tampereen seudulta, majoituksen tyylikkäässä Onnen Tähti hotellissa aamiaisella, runsaasti ostosaikaa Suomen suurimmassa kyläkaupassa, sisäänpääsyliput miljoonativoliin ja mahdollisuuden käydä Ähtärin eläinpuistossa Pandoja katsomassa.

TJP 3

Tässä on kesämatka vailla vertaa! Näet maankuulut Pandat, voit tehdä edullisia ostoksia Tuurin kyläkaupassa, nukkua tyylikkäästi ja veivata itseäsi Tuurin miljoonativolissa. Paljon hyvää ja joskus liiankin mahtipontista olet varmaan kuullut Vesa Keskisen luomasta ostosparatiisista oikeastaan keskelle ei mitään. Vesan kauppa on joka tapauksessa hieno yhdistelmä ostamista ja viihtymistä. Sen taso on mielestäni Stockmannin ja Tokmannin välissä. Kauppa on täynnänsä hyviä edullisia tarjouksia ja tarjoukset ovat miltei aina tehty laadukkaille tuotteille. Tule siis ostamaan ja viihtymään mukavaan seuraan Velin matkoille.

TJP 1

Päiväohjelmat:

Pand1 Päivä Matkaan lähdetään Tampereelta noin yhdeksän aikaan ja ajetaan suoraan Tuuriin. Lapset ja lapsenmieliset voivat alkaa riehumisen miljoonativolissa sillä ovet avautuvat kesän viimeisenä tivolipäivänä klo 12.00. Iltapäivällä klo 15.00 aikaan voit majoittua huoneeseesi ja käydä jatkamaan tivolielämää aina klo 18.00 asti jolloin tivoili suljetaan. Voit myös viettää aikaasi käyden ostoksilla Vesa Keskisen upeassa ostosparatiisissa etenkin tivolin sulkeutumisen jälkeen.

2 Päivä Pitkän hyvän yöunen jälkeen on aikaa pitkälle aamiaiselle. Sen jälkeen voit tehdä ruokaostoksia ja pakata ne automme kylmiöön ja ne kulkevat mukanamme Tampereelle. Kello 12.00 luovutamme huoneet ja lähdemme Ähtäriin Pandoja ja muita eläimiä tapaamaan. Tampereen seudulla olemme noin klo 18.00.

TEE ALUSTAVA MATKAVARAUS