Teatterimatka Lappeenrantaan

LapKyl

TE HI MVelin matkojen suositut teatterimatkat Lappeenrantaan jatkuvat. Nyt on tarjolla todellinen rikosnäytelmien klassikko, Agatha Christien Hiirenloukku.

Näytelmän tapahtumat sijoittuvat Englannin maaseudulle, Monkswellin juuri avattuun täysihoitolaan. Radiouutiset kertovat, että Lontoossa on tapahtunut murha.
Samanaikaisesti täysihoitolaan saapuu toinen toistaan persoonallisempia vieraita, joista kukaan ei vaikuta kertovan itsestään koko totuutta. Kun lumi saartaa täysihoitolan, jännitys tihenee entisestään. Nerokkaasti punottua salaisuuksien verkkoa selvitetään loppumetreille asti.

Matkan ajankohta on 16-17.11. ja hinta 335€ /hlö 2hhuoneessa, 1 hhuonelisä on 65€. Hintaan kuuluu kuljettajan/oppaan palvelut koko matkan ajan, kotiovelta haun Tampereen keskusta-alueelta, majoituksen puolihoidossa Lappeenrannan uudistetussa kylpylähotellissa Saimaan rannalla, kuljetukset näytelmään. Lisänä on paljon vapaavalintaista ohjelmaa, kuten kiertoajelu ja/tai kävely Lappeenrannan linnoitusalueella, ajelu rajamarketille ja Saimaan kanavalle. Tulomatkalla pysähdymme ruokailemaan Kausalan kuuluisalla ruokakeitaalla. Kotona Tammerkosken rannalla olet hyvinkin jo seitsemän uutisten aikaan.

s teatter

Matka sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle tai muuten vaan nautittavaksi. Kylpylähotellin palvelut ovat hyvin tasokkaat samoin kuin herkullinen Lemin särä lounas. Tervetuloa kulttuurin, kylpylän ja hyvän ruuan ystävät tasokkaalle ja turvalliselle Velin matkalle.

TeatterIK

1 päivä Lähtö aamupäivällä Tampereelta kohti Saimaan rantoja. Aamukahvit ja pikkusyötävät tarjoillaan autossa matkan aikana. Pikkutauko pidetään Kausalan kohdalla Iitin tilamyymälässä jos tarvis ja / tai aikaa on. Lemissä nautimme kuuluisan Lemin särä aterian. Lappeenrannassa majoitumme kylpylähotelliin ja voit nauttia kylpylän palveluista. Illalla lähdemme seuraamaan teatteriesitystä.

2 päivä Aamiaisen jälkeen lähdemme Saimaan kanavalle ja ostoksille rajamarkettiin. Vaihtoehtoisesti voit nauttia kylpylän palveluista klo 12.00 asti. Paluumatkalla kotiin ruokailemme Kausalan matkakeitaalla.

OmaNysseHuom!! Huom!! Varaa paikkasi pian, sillä matkalle pääsee vain 8 teatterin ystävää.

Matka taittuu mukavasti Velin matkojen 9-paikkaisella värikkäällä privaattinyssellä.

TEE ALUSTAVA MATKAVARAUS