Kemin lumilinna ja risteily jäänmurtaja Sammolla

Matka-ajankohta on 18.3.2018. Matkan hinta on 625€ / hlö 2hhuoneessa ja 1hhuonelisä on 75€. Matkaan kuuluu kuljetukset Tampereelta Kemiin ja takaisin, majoituksen hotellissa aamiaisella ja illallisella, Kemin lumilinnan pääsymaksun ja 4 tunnin lounasristeilyn jäänmurtaja Sammolla sekä oppaan / kuskin palvelut koko matkan ajan.

f

Teräksen, jään ja meren kylmä liitto on ainutlaatuinen nähtävyys koko maailmassa. Suomen valtion vuonna 1961 valmistuttama dieselsähköinen jäänmurtaja Sampo ehti murtaa 30 vuotta metrien vahvuista jäätä perämerellä kunnes pääsi eläkkeelle ja on nyt Kemin ja yksi koko Suomen tunnetuimpia matkailunähtävyyksiä. Jäänmurtaja Sampo on maailman ainoa turismin käytössä oleva jäänmurtaja. Jäätä on luvassa tänä talvena, senhän on jo marraskuun pakkaset osoittaneet!

Kemiin rakennettiin yli 20-vuotta sitten maailman ensimmäinen jää- lumilinna ja voit halutessasi nauttia kahvit totin kanssa tai vain ihailla taitavien kätten jäkiä. Jotkut turistit jopa haluavat yöpyä siellä makuupusseissaan +5 asteen lämpötilassa! Tule sinäkin nauttimaan talven puhtaudesta ja hankkimaan "kylmiä" muistoja.

1 Main entransce 2012

Alustava päiväohjelma

Arttu and Terttu

1 päivä Lähtö Tampereelta aamulla kymmenen aikaan kohti Kemiä. Matkaa tehdään usean pysähdyksen taktiikalla. Velin matkat tarjoaa bussissa kahvia / teetä ja voit ottaa omia eväitä mukaan matkalle pohjoiseen... Kemiin päästyämme majoitumme hotelliimme Ajoksen sataman maisemiin, ruokailemme ja voit vaikka saunoa.

2 päivä Aamiaisen jälkeen ajamme Kemiin ja tutustumme Kemin ihmeelliseen lumilinnaan. Sieltä hurautamme Ajoksen satamaan ja astumme klo 13.00 jäänmurtaja Sammon kyytiin ja ehkä erikoisin koskaan kokemasi risteily alkaa. Risteilyyn kuuluu keittolounas, opastettu kierros jäänmurtajalla ja jäitten seassa uintia (kastumatta). Kello 17.00 risteily päättyy ja palaamme hotelliin jossa voit saunoa.

3 Päivä Nautittuamme aamiaisen, alkaa paluumatka Tampereelle, jonne saapunemme ennen iltaa.

TEE ALUSTAVA MATKAVARAUS