Syysretki Merikarvialle

Retken ajankohta 6.9.2017. Hinta on 98€ / hlö jos lähtijöitä 15 henkilöä tai enemmän. Jos lähtijöitä on 8-15 henkilöä niin hinta on 129€ / hlö.

Merikarvia1

Lähtö Tampereen seudulta aamutuimaan bussikyydillä kohti Poria (80km). Matkalla nautitaan puurot ja aamukahvit legendaarisessa kahvila Vapukassa Kullaan kohdalla. Sieltä oikaisemme Noormarkun kautta Merikarvialle (95km). Merikarvialla tutustumme Suomen suurimpaan ympärivuotisessa käytössä olevaan puukirkkoon ja kiertelemme kirkon mielenkiintoisella hautausmaalla. Krookan satamassa Merikarvialla astumme laivaan ja seilaamme (30min) Ouran saariston luotsiasemalle (säävaraus). Sieltä palattuamme käymme ruokailemassa veteraanihengessä rakennetussa korsumajassa ja halukkat voivat ostaa savukalaa Sannan rannikon kuulusta kalasavustamosta kotiin vietäväksi. Mukavan päivä päätteeksi suhautamme kohti Tamperetta, jonne saavumme ABC-tä unohtamatta kahvin maku viel suupieles ja hyvissä ajoin ennen iltauutisia. Lähde mukaan Velin matkojen hyvin suunnitellulle ja opastetulle matkalle jossa ikä ei paina ja aina löytää juttuseuraa. Tervetuloa.


P.s. Kovan tuulen tai sateen sattuessa emme mene merelle, mutta silloin on tarjolla muuta ohjelmaa Merikarvialla ja Kristiinan kaupungissa. Uskotaan kuitenkin sanontaa: ”Merikarvialla on 100 aurinkoista päivää lisää”. Oppaallasi Veli Kilpisellä itsellään on saari Merikarvian Kasalassa, jotta kuulet ja koet monenlaista mielenkiintoista hänen "kotiseudustaan". Hieno matka siis!

Merikarvia2

TEE ALUSTAVA MATKAVARAUS