Aleksanteri II:n aikaan

A2A4Matka-ajankohta 12.8.2018 ja paikka Elimäellä, vähän Kouvolasta Suomenlahden rannikolle päin.

Kansanoopperan hinta 150€/hlö sisältää kuljettajan/oppaan FM Veli Kilpisen palvelut, oopperalipun, lounaan ja kuljetuksen Tampereen keskusta-alueelta kotiovelta kotiovelle.

Ooppera on jatkoa kesän 2016 suositulle "Kustaan sota" oopperalle. Käsikirjoituksesta ja sävellystyöstä vastaa Juhani Sjöblom. Miljöönä on Elimäen museoalua rakennuksineen ja tuulimyllyineen, jotka ovat säilyneet itsensä tsaari Aleksanteri II:n ajalta vuosilta 1818-1881. Samaisen tsaarin komea patsas seisoo yhä senaatin torilla Helsingissä. Oopperaesityksen laaja mielenkiintoinen musiikillinen tunteiden kirjo kertoo ihmisten vaiheista autonomian alun Suomessa tämän edistyksellisen tsaarin alaisuudessa, jolloin puuhattiin mm. rautatietä Kouvolaan ja Suomelle omaa rahaa.

Tampereelta lähdetään aamupäivällä noin klo 11.00 ja lounasta nautitaan maankuulussa Kausalan matkakeitaassa. Oopera alkaa klo 16.00 ja sen päätyttyä hurautamme takaisin Tammerkosken sillalle kello kymmenen uutisten aikaan. Tervetuloa tunnelmalliselle oopperamatkalle, jonne kannattaa pukeutua vaikka menneen ajan tyyliin.

A2A1

TEE ALUSTAVA MATKAVARAUS