Artikkelit

Yleiset matkaehdot

- Velin matkat käyttää matkoissaan laskutusta. Lähetämme noin kuukautta ennen matkan alkua lähtijöille matkaohjelman, ohjeita matkaa varten sekä loppulaskun. Matkoista kerätään myös ennakkomaksu.

- Velin matkat pitää oikeuden matkaohjelmien ja hintojen muutoksiin.

- Osallistujamäärän ollessa liian alhainen Velin matkat pitää oikeuden matkan peruuttamiseen.

- Velin matkat pitää pitää oikeuden muuttaa matkareittiä, mikäli osallistujamäärä on liian pieni suunniteltuja reittejä ajatellen.

- Suosittelemme ottamaan erillisen henkilökohtaisen peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen, sillä se ei sisälly matkoihimme.

- Myöhäisessä peruutustilanteessa (7vrk ennen matkan alkua) asiakas on velvollinen korvaamaan lunastetut liput, palvelut ja muut toteutuneet kustannukset.

- Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita matkan peruuttamista, vaan siitä on ilmoitettava Velin matkoille henkilökohtaisesti. Asiakas on velvollinen maksamaan varaamansa matkan koko summan, mikäli peruutus on tapahtunut ilman ko. ilmoitusta.

- Velin matkat ei vastaa henkilökohtaisista tapaturmista tai matkustajan omaisuuteen kohdistuvasta vahingosta.

- Kuljetuksen yhteydessä paikkavaraukset pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Ensisijalla ovat kuitenkin sairauden tai liikuntarajoitteiden takia paikkavarauksia toivovat matkustajat.

- Oma auto on mahdollista pysäköidä Velin matkojen pihalle matkan ajaksi. Velin matkojen osoite on Veisunkatu 64, 33820 Tampere.

- Velin matkat käyttää ns. erityismatkaehtoja koska, Velin matkat käyttää aina vuorolentoja.